Eg kjøpte for første gong ebok på norsk. Lasta appen Bokskya til iPaden og trudde alt var såre vel. Dei første sidene las eg greit. Men så kom det som eg skulle ha glede av, nemleg bok på reise. Opp med padda og trykk på skya, men der fekk eg melding om at det ikkje gjekk ann å lese utan internett... Sånn er ikkje bøkene frå amazon. Er det noko eg har gjort gale eller er det norske systemet så dårleg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Hei!

Bokskya er en webapp. Dette betyr at når du går inn i appen, går du egentlig inn på en webside. Hvis du skal lese offline, må du rett og slett la være å logge ut av appen. På samme måte som du kan la være å logge ut av facebook, eller gmail.

Om du har gjort som beskrevet over, og du fortsatt har problemer - si fra. Da kan jeg få undersøkt for deg.

Jeg svarer gladelig på alle spørsmål om Bokskya - spør i vei hvis noen lurer.

Tips: Last ned Libris-appen i stedet. Den har alle fordelene til Bokskya, men i tillegg kan du gå rett til e-bok-butikk hvis du ønsker å kjøpe flere e-bøker. Du laster ned ved å sende SMS med kodeord LIBRISAPP til 1938.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha. Eg trur ikkje eg har logga meg ut, men lukka ned når eg har gått over til andre sider på padda. Men eit eller anna er tydlegvis feil. Eg prøver med libris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal være mulig å lese nedlastede bøker uten nettilgang, men det ser ut som det har vært noe problemer med feilmeldinger. Les mer her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg tok kontakt med Bokkilden og fekk svaret: Det skal gå ann. Mne ikkje alternativ til korleis eg kan få det til. Ja, ja. Eg er like langt og nærmar meg å kutte ut bokskya og satse på engelske bøker på reise. Men likar det ikkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde også bokskya med en gang jeg fikk IPad, men nå bruker jeg kun Kindle og iBook. Prøvde å lese 2 bøker i bokskya, men det var så mye problemer at jeg ga opp. Synes også prisen på norske e-bøker er såpass høy at jeg foretrekker å laste ned billigere bøker gjennom kindle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de 1642 titlene som er meldt opp i Bokskya, koster 462 under 100 kroner. Her er de siste hundre i dette prissjiktet. http://www.libris.no/nb-NO/E-boker/Nyheter-under-100-kr/

Ytterligere 1035 titler koster 100-199 kroner. Jeg synes ikke det er så verst prismessig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt sikkert rett, det er nok bare jeg som er gnien :-) Unde 100 er ikke så ille, det må jeg innrømme, men på Kindle er det mange bøker som koster mellom 10-50 kr og en hel haug som er gratis. Det er en stund siden jeg har prøvd bokskya og da reagerte jeg på prisene og når det i tillegg ikke virket tilfredstillende så droppa jeg det like greit.

Jeg liker gratis/billige bøker og jeg liker å lese på engelsk så da var løsningen grei :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å bli billigere enn gratis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lest noe mer og fikk denne info med meg:

Hvilke nettlesere støtter Bokskya?
Ved lansering i april 2011 vil det kun være støtte for nettlesere med HTML5-database f.eks. Safari (Apple) og Android. HTML5 er den nyeste versjonen av HTML, derfor er det mange nettlesere som foreløpig ikke er oppgradert. Bokskya versjon 1 er først og fremst tilpasset mobile enheter. Den vil derfor ikke fungere optimalt i nettlesere på PC/Mac.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det gjelder Appel's ipad, så krever den enten trådløs forbindelse eller mobilbredbånd-kort

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Men det krev den ikkje for å lese bøker på appen Kindle (bøker frå Amazon). Det er bare Bokskya som er sånn. Er ikkje boka lasta ned til meg? Kan eg bruke eit anna program å få norske bøker på? Poenget var å ha lett sekk på tur...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ikke uttale meg mer om dette iom jeg ikke har slik ipad. Det var noe info jeg har snappet opp. Hadde det vært meg så hadde jeg kontaktet butikken hvor handlet varen for å få mer info om bruken. Hmm når du vet litt mer kan du gi meg et lite vink!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokatta