Jeg har sansen for antikvariater. Hovedsakelig fordi jeg skriver historisk, og et av de beste stedene for å finne gamle bøker av denne typen er jo å antikvariatene. Men hver gang jeg er innom, leter jeg også etter to bøker som jeg leste første gang på syttitallet en gang. Mitt søtappelsintre av Jose Mauro De Vasconcelos er den ene. Den andre husker jeg verken tittel eller forfatter på, så den er mer vag. Jeg er like håpefull hver gang, og like skuffet når jeg går. Hva med dere? Noen bestemte bøker som dere husker godt, men ikke finner lenger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Barnebøker! Jeg ser alltid etter Ajax-bøkene av Mary Elwin Patchett...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg leter på antikvariat.net er jeg på jakt etter en bok jeg ønsker meg. Bare å kikke har ikke noe for seg iom at der er få antikvariater som legger ut bokomslag i tillegg til tittelen. Eller at man er på jakt under emne, her har jeg funnet en god del meget gode broderibøker på norsk, svensk, dansk og engelsk (korssting er det siste jeg noen gang gjør!) . Eller under emne knipling her har jeg også funnet flere meget gode bøker som ikke kan få tak i på annen måte. Bruker også Amazon.com i tillegg hvis det er mulig, for å undersøke om boken er av interesse. Men alt i alt har jeg fått tak i mange flotte bøker (utenom håndarbeidsbøker) som jeg setter stor pris på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma