Jeg kjøpte meg en bok i dag, Ken Follett's I All Evighet. Er det noen som har lest den? Og hva syntes dere om den? Den fanget oppmerksomheten min siden jeg har hørt mye om bra om Ken Follett, fordi boka hvar sykt tykk og fordi dem sa boken hadde alt. Kjærlighet, spenning osv osv. Jeg har ikke lest noe av Ken Follett før, så jeg ville høre hva dere hadde å si om denne boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

vel det var ikke værst. Jeg klarte ikke å legge fra meg boken, så nå er jeg ferdig med den. Det er nok en bok jeg blir å lese flere ganger ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss, har du allerede lest ut den kladden allerede?? Det får'n si. Har du juleferie enda? Ellers leser du kjappere enn meg i allefall! Misunnelig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er på rehabilitering så dagene blir litt lange. Så da går det mange timer med nesa i ei bok. :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er en herlig fortelling. Akkurat som forgjengeren "Stormenes tid". Underholdningslitteratur av ypperste klasse. Ken Follett er like dyktig på spenning som på romantisk tragedie. Anbefaler også "Der frihet rår" om fattige skotter som utvandrer til Amerika i det attende århundre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God lesing, enkel og oversiktlig innhold, har alt det du søker. Tung å holde, støtt deg opp med puter for å holde boka i fanget hvis du leser på senga, jeg fikk senebetennelse av å holde den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe jeg måtte slite litt før jeg fant en ok stilling å lese i. Hehe. Det blir nok den tykkeste boka jeg kommer til å lese på lang tid. :-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra kjøp! En murstein av ei bok, men den blir ikke kjedelig et øyeblikk. Den har alt, det kan jeg skrive under på. Minst like bra som Stormenes tid. Det eneste problemet er at den er så tjukk at den er vanskelig å holde i hvis du leser på senga!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er en frittstående oppfølger til "Stormenes tid", men du kan lese den uten å ha lest den første da handlingen i "I all evighet" skjer flere hundre år etter den første boka.

Jeg syntes boka var flott, og jeg "glemte" at jeg satt og leste en bok med handling fra 1300-tallet. Hvor historisk "riktig" den er vet jeg ikke, men Follett skal ha gjort et godt forarbeid før han ga seg i kast med begge disse bøkene. Kos deg med boka:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, jeg har lest den, og elsket den. Lånte den til min mor i dag. Kos deg med den!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest denne, men det jeg har lest av Ken Follett har vært glimrende. Anbefales dermed usett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat startet å lese den på engelsk (da heter den World without end). Den er en slags uavhengig fortsettelse på "Pillars of the earth" som er en av mine absolutte favorittbøker.

Både denne og Pillars er episke slektsromaner som blant annet handler om katedralbygging. Veldig annerledes en krim og spionromanene Follet ellers er kjent for.

Dersom I all evighet/World without end er i nærheten av like bra som Pillars of the earth, så har vi virkelig noe å glede oss til framover :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den er ukjent for meg, men jeg storkoste meg med Nålen, Rebecca-koden og Trippel. Har ikke lest noe av ham siden Trippel. Tror han har utgitt en haug med bøker etter det. I all evighet er hans seneste utgivelse, tror jeg. Follett er en dyktig spenningsforfatter. Du blir sikkert ikke skuffet. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias