Jeg er egentlig veldig glad i fantasysjangeren, men har egentlig ikke lest så mye av den. Jeg har lest Fiji Kitsune og Fabula Bok1. Og jeg likte dem kjempe godt. Nå vil jeg ha forslag til andre gode fantasy bøker, for jeg føler det er så mange å velge mellom og da er det vanskelig å velge. Har du noen forslag?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg klarer ikke å la være å linke til tidligere diskusjoner når jeg vet at de bare ligger der i drøssevis med masse råd, kunnskap og tips. Jeg har gjort det før, og jeg drister meg til å gjøre det igjen og håper ingen blir irritert på meg fordi jeg trekker frem gamle tråder..:

Fantasy på norsk

God Fantasy

Mørk Fantasy

Fantasy-bøker for voksne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naomi Novik, B. Andreas Bull-Hansen ,Paul hoffman

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terry Pratchett, uten tvil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil slå et slag for Robin Hobb/Megan Lindholm (hun skriver under begge navn). Fantastiske bøker på alle måter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med å prøve noen flere av Panthera bøkene? Jeg har ikke lest dem selv, men kanskje det kunne vært noe.

Alt av Neil Gaiman er veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest Grim også, men det er en krim, en svært så god krim faktisk. Men tror ikke de har gitt ut noe mer fantasy. Eller første boken deres, I dypet av en ruin, er en blanding av sci-fy og fantasy. Kanskje jeg kan prøve den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser selv første bok i serien som heter "A song of ice and fire" av George R. R. Martin. Veldig fasinerende. Hittil har det kommet fem bøker og serien har allerede blitt en klassiker å regne i sin sjanger. Første bok er filmatisert av HBO og gikk på Canal+ for et års tid siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien går på Canal+ hele tiden :p senest i natt sendte de 4 episoder (som jeg så hvertfall.. :p )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldige deg som har Canal+. Vi andre får smøre oss med tålmodighet til den kommer på Bluray eller iTunes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ringenes Herre og Hobbiten er vel klassikere om du ikke har lest dem:) Jeg elsker Tidshjulet serien.. Harry Potter selvfølgelig og Eragon er en ganske lettlest fantasyserie.. The Magicians Guild er også veldig bra og Song of the Lioness og Protector of the Small seriene av Tamora Pierce. Veldig mange gode fantasybøker ja, også kommer det jo ann på personen hva man liker. Jeg fant en bruker som har lest masse fantasybøker og plukket opp mange tips til hva jeg skal lese neste gang! TheMadHatter er brukernavnet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum