Denne helgen leser jeg ingen verdens ting, ikke forige uke eller helg heller. Nå har det visst gått helt i stå. Jeg la frem "Den trettende fortellingen" av Diane Setterfield på bordet i bokkroken min, men det har bare blitt så jeg har åpna permen lest det som fantes av tekst på smussomslaget å så bare lagt den fra meg igjen. Trur jeg har gjenntatt samme prosess en to tre ganger. Kanskje jeg heller bare bør velge en annen bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har levd mange år og opplevd mye motstand i livet mitt. Det eneste som fungerer er å akseptere det som skjer, akseptere det du føler. Så enkelt, så vanskelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine Sundal