Har en mistanke om at han var litt unorsk. Kan prøve å få Ambjørnsen til å anmelde boken. Det vil nok skape bølger. Du har nok lagd merke til at jeg har 3 av dine bøker. Ihvertfall en av dem ble utgitt i CAP.Bare det å komme inn der borger for kvalitet. Men igjen, nordmenn er litt sidrumpa.De vil ha noe de kjenner igjen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk. Alltid gøy når noen har lest bøkene. Det begynner å hli en stund siden. Timingen for Dara var ikke den aller beste. Bok 2 kom ut dagen etter 11 september ... dessuten var nok ikke markedet rede for en innvandrerhelt. Om de er det nå, gjenstår å se. Ambjørnsen har faktisk anmeldt en av mine bøker, den aller første (ikke Dara). Mulig han ville ha likt Dara bedre ... kunne vært gøy å hørt hva han ville sagt. Jeg har sansen for hans anmeldelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69VariosaDolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martolgretemor