Viktig bok! Tenkt at folk tenkte på denne måter om afro-amrikanere. At denne tenkemåten ble sett på som en selvfølgelig sannhet! Burde virkelig få oss til å tenke, også over egene meninger og det vi ser på som selvfølgelige sannheter.

Spennende bok, kjempe godt skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så sant , så sant Tonje. En bok man ikke glemmer og heller ikke bør glemme. Filmen har akkurat blitt vist i de fleste norske kinoer nå også, dessverre rakk jeg ikke å få sett den, men jeg tenker å kjøpe den, når den kommer for salg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen var bra. Alvorlig tema, men samtidig morsom, akkurat som boka. :) Selvfølgelig alltid litt forandringer fra bok til film, men jeg likte den. Jeg anbefaler deg absoulutt å se den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein