Men hvis du liker boka anbefaler du den til andre, ikke hvis du syns den er dårlig. Derfor har vel forbrukeren et ord med i laget. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

At Hitler var en populær statsleder i Tyskland gjorde ham ikke til en god person.

Det har også mye med hvem som anbefaler å gjøre om hvorvidt jeg leser en bok å gjøre. Jeg har også lest bøker hvor "de store massene" har gått helt av skaftet over verket, og som jeg synes er helt miserabelt. Det samme gjelder film, for den sags skyld (som eksempel: selv om Avatar er et filmteknsik vidunder, betyr det at historien er bra?)

Mye av poenget til Asbjørnsen om den krimen jeg leste anmeldelsen av (husker ikke tittelen akkurat nå), var at den var helt hinsides søkt og urealistisk innenfor sin sjanger. Moderne krim er som fenomen relativt naturalistisk, men hendelsene beskrevet her kunne ALDRI ha skjedd. Hans poeng, så vidt jeg husker, er at forlagene burde bli mer kritiske i hva som fungerer innen sjangeren. All krim er ikke god krim. Men det virker som om det meste blir utgitt fordi det er krim som selger og holder forlagene i gang økonomisk. Til tross for dårlig historie og labre litterære kvaliteter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug