Hvordan er 1Q84? Haruki Murakami er en av yndlingsforfatterne mine :)

Noe av det jeg liker best med høsten er at det fungerer så inmarri bra å bare sitte inne og lese!

Kanskje! Jeg vet den første boka mi er på biblioteket, men siden nummer to bare har vært ute i omtrent to uker lurer jeg på om det er litt tidlig enda. Men- de tar den nok gjerne inn hvis du sier du vil lese den ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har så vidt begynt på boka, den er tung som murstein og jeg har trøbbel med å holde den rett og slett. Men har fått meg lesebrett :-) Sjekk om anmeldelsen av boka her inne på sidene, det forklarer boka bedre enn jeg kan, men den framstår lovende i alle fall. Litt "annerledes", kanskje litt i sjangeren "Sofies valg"? (Litt for tidlig å si kanskje, men tanken slår meg.)

Men dersom du liker Murakami så vil jeg tro at også denne vil slå an hos deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, såpass! Da snakker vi tung litteratur. Jeg kommer helt sikker til å lese den ;)

Har du lest Norwegian Wood av Murakami? Den er en av yndlingsbøkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norwegian Wood har jeg lest ja; kjempebra bok! Nå nærmer jeg meg slutten på 1Q84. Skal ikke røpe for mye her, men kommer med en kommentar når jeg er ferdig, da henger jeg meg på en av de andre omtalene av boka:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborg