:) Jeg har gitt ut to romaner. Den første "Det niende bohembud" kom ut i fjor, og nummer to "Lyd og stillhet disponert over tid" kom ut nå i Oktober.

"Det niende bohembud" handler om Ylva og Hellen, som er kjærester, og hvordan de ser på, og lever i, samfunnet. Den tar for seg tanker om livet og døden, og hvordan det føles å bli oppfattet annerledes enn du føler deg. På nett finnes det diverse intervju av meg der jeg snakker om boka, hvis du vil vite mer :)

"Lyd og stillhet disonert over tid" handler om Camilla på femten år som flytter til en ny plass. Der innleder hun et kjærlighetsforhold til en mye eldre mann, som er faren til venninna hennes. Den handler om å være forelska og hvordan det føles å være i et forhold alle mener er feil. Den handler om musikk, minner, og om de øyeblikkene som forandrer alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Høres spennende ut, dette har jeg lyst til å lese !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit