Jeg har laget en liste med 50 bøker og prøver å legge dem i rekkefølge etter tittel, men får regelmessig feilmelding om at det er skjedd feil slk at enkelte bøker låser seg fast og ikke lar seg flytte på.

Er det mulig å få et valg når man oppretter liste hvor man kan velge at bøkene enten 1. Legges inn i den rekkefølgen en ønsker selv , 2. At de legger seg alfabetisk etter forfatter. 3. at de legger seg alfabetisk etter tittel?

Hvis ikke hadde det væt greit om bugen med at bøker setter seg fast på plasseringer og ikke kan flyttes på blir rettet opp.

Tre bøker i listen min kan ikke flyttes hverken opp eller ned. Det skjedde i går og jeg kan heller ikke flytte dem i dag. De andre bøkene flytter seg som de skal.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det hadde vært fint å få svar på hva jeg kan gjøre med bøkene som står fast. Det hjelper ikke å slette dem fra listen for å så å legge dem til på nytt. De blir stående fast hvis jeg prøver å flytte dem mer enn 10 nivåer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand