Jeg må innrømme at jeg ikke helt forstod "vitsen" med dette innlegget, men så måtte jeg sjekke profilen din og da så jeg at du har skrevet disse 2 bøkene selv:-) Har nok verken hørt om deg eller bøkene dine, men fine omslag hadde du i allefall og spennende tema. Ser at den ene boka di finnes hos 6 bokelskere så da kommer det kanskje en omtale senere? Lykke til med forfatterskapet:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hehe, ja, det var kanskje ikke det tydeligste innlegget. Det var egentlig bare ment som en slags "tankememo" på profilen min, jeg visste ikke at det ble en offisiell melding :)

Takk for det! Det er veldig spennende :) Leser du noe bra nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå leser jeg Ikkevoldkommunikasjon (fagbok) samt 1Q84 av Haruki Murakami. Jeg leser som regel noe faglig samtidig med en skjønnlitterær bok. Men det har vært litt "sløvt" de siste månedene av ulike grunner. Men nå blir det lange, mørke kvelder, - og da blir det som regel mer lesing også:-) Jeg har innkjøpsstopp for tida, men kanskje kan jeg få den nyeste boka di på biblioteket? Skal spør neste gang jeg er nedom:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan er 1Q84? Haruki Murakami er en av yndlingsforfatterne mine :)

Noe av det jeg liker best med høsten er at det fungerer så inmarri bra å bare sitte inne og lese!

Kanskje! Jeg vet den første boka mi er på biblioteket, men siden nummer to bare har vært ute i omtrent to uker lurer jeg på om det er litt tidlig enda. Men- de tar den nok gjerne inn hvis du sier du vil lese den ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har så vidt begynt på boka, den er tung som murstein og jeg har trøbbel med å holde den rett og slett. Men har fått meg lesebrett :-) Sjekk om anmeldelsen av boka her inne på sidene, det forklarer boka bedre enn jeg kan, men den framstår lovende i alle fall. Litt "annerledes", kanskje litt i sjangeren "Sofies valg"? (Litt for tidlig å si kanskje, men tanken slår meg.)

Men dersom du liker Murakami så vil jeg tro at også denne vil slå an hos deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, såpass! Da snakker vi tung litteratur. Jeg kommer helt sikker til å lese den ;)

Har du lest Norwegian Wood av Murakami? Den er en av yndlingsbøkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norwegian Wood har jeg lest ja; kjempebra bok! Nå nærmer jeg meg slutten på 1Q84. Skal ikke røpe for mye her, men kommer med en kommentar når jeg er ferdig, da henger jeg meg på en av de andre omtalene av boka:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL