Denne skjønte jeg ingen verdens ting av. Og jeg har ikke tenkt til å prøve med på den igjen heller. Makan til symbolbruk og innpakking av historien. Synes det var irriterednde å lese!

Sukk... Og jeg som like Beatles så godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, der kan man se hvor forskjellige mennesker er. Selv elsker jeg denne. For meg er dette Saabye Christensens beste roman så langt:) Jeg syns symbolbruken er flott, og liker den melankolske og dystre stemningen. Og så syns jeg det er veldig spennende med alle tekstreferansene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje jeg rett og slett ikke prøvde hardt nok? Nå ble jeg litt nysgjerrig på å prøve igjen, men det må nok ihvertfall vente til en ferie, der jeg har tid til å lese sammenhengende! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hvorfor ikke? Eller: du kan starte med å se filmen som kommer til høsten. Personlig er jeg veldig spent på hvordan den vil bli:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg leser denne må jeg bare godta at jeg ikke forstår alt og heller nyte stemmningen, språkbruken etc. Men man er jo veldig forskjellig i hvordan man tar i mot bøker. Tror denne er en type enten elsker man den eller så hater man den bok, for å sette det på spissen selvfølgelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror du har rett i dette. Jeg bare klarer ikke nyte språket hvis jeg ikke vet hva som foregår! Men jeg skal virker se filmen som kommer til høsten! Takk for tipset, Linda! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud