Jeg har nevnt Scrivener før, HER

Nå nærmer det seg ferdigstillelse av versjon 1.0, og de gir 10% rabatt til alle som kjøper NÅ. (Utgivelsesdatoen er imorgen, så...) Vanlig pris, $40, pris nå $36.

Lenke her

Om noen skulle være interessert.

For ordens skyld; jeg har ingen personlig interesse i Scrivener, jeg tjener ingen penger eller får andre goder av at noen her inne kjøper programmet.

Jeg har allerede kjøpt programmet med nevnte 10% rabatt fordi jeg mener det er et godt program å jobbe i når man skriver.

Løp og kjøp. Eller la det være:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

DA er det slutt på tilbudet, og prisen for Scrivener v 1.0 (og alle oppdateringer innen 1.x, vistnok) er tilbake på $40.

De tilbyr imidlertid fremdeles 30 dagers gratis prøveversjon (og vi snakker 30 dagers BRUK, så om du bare bruker programmet hver annen dag, så har du 60 kalenderdager).

HER er lenke til programmet for kjøp og test. (Lenke for nedlastning nesten øverst på høyre side).

For den som er interessert i både skriving, tanker bak og noe informasjon om praktisk bruk av Scrivener, så kan DENNE bloggen kanskje være av interesse. Det er ingen bruksanvisning i bruken av Scrivener, men det er "litt skriveteknikk og tanker rundt det, litt praktisk bruk av Scrivener og litt blogg", og ganske interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset. Jeg har bestilt min kopi, og gleder meg til å ta det i bruk for fullt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti S