I 2009 leste jeg mye norsk samtidslitteratur fordi jeg følte meg litt forplikta. I 2010 skal jeg lese masse fantasy igjen (ironisk nok begynner jeg med Song for Eirabu som også er en norsk debutantbok som jeg ikke bare vil men også burde lese), masse på engelsk (begynner med Stella Duffy og Bernadine Evaristo) og masse tegneserier (Har begynt med Neil Gaiman). Jippi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Høres ut som et spennende leseår!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en lang leseliste og lite tid, så i år må jeg prioritere beinhardt. Har begynt på Lost Symbol, og håper å bli ferdig med en innen rimelig tid. Deretter har jeg lyst til å lese Eirabu som jeg pgså har begynt på og gleder meg til å lese ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis Vold