Det ser ut som den har vært gitt ut under to titler i norge: "Den lille juleboken" i 1983 og "julenatt" i 1999. Det er ikke så fryktelig mange biblioteker i Norge som har den, men den er mulig å få tak i. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Var innom biblioteket mitt i går-og de kunne faktisk skaffe både "Den lille juleboken! og "Julenatt" til meg!"Hurra for Lenvik folkebibliotek!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ålesund Bibliotek (som jeg bruker) hadde "Den lille juleboken", utgitt i 1985, uten at den var tilgjengelig nå. Det er nok flere som er interessert i denne boken, sikkert spesielt nå som julen nærmer seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så flott at du har funnet de norske titlene da! Tusen takk! Skal innom biblioteket i dag,så dette var til stor hjelp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30