Denne boka fiksa eg ikkje. Det er mogleg det har noko med overføringa til norsk å gjera - men eg trur det er boka sjølv.

Kort fortalt: boka handlar om Lee Harvey Oswald, mannen som myrda president Kennedy i 1963. Nett denne delen av boka som handlar om Lee Harvey Oswald er interessant. Men mesteparten av romanen dreier seg om eit plott iscenesett av CIA-folk for å få rydda presidenten av banen, og der Oswald utan å vita om det blir styrt i "riktig retning".

For det første er det spekulativt. For det andre opplevde eg boka som ganske så tungrodd. Vart lagt vekk då eg var kome halvveges.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster Smge