Nå når du vet forfatterens navn: MOORE, CLEMENT CLARKE. Da kan du spørre biblioteket om det finnes 1 eks av boken du leter etter. Kvelden før jul?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for tipset-har faktisk ikke tenkt på å spørre der. Iler til biblioteket en av de nærmeste dagene,og krysser fingrene for positiv respons!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ser ut som den har vært gitt ut under to titler i norge: "Den lille juleboken" i 1983 og "julenatt" i 1999. Det er ikke så fryktelig mange biblioteker i Norge som har den, men den er mulig å få tak i. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var innom biblioteket mitt i går-og de kunne faktisk skaffe både "Den lille juleboken! og "Julenatt" til meg!"Hurra for Lenvik folkebibliotek!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ålesund Bibliotek (som jeg bruker) hadde "Den lille juleboken", utgitt i 1985, uten at den var tilgjengelig nå. Det er nok flere som er interessert i denne boken, sikkert spesielt nå som julen nærmer seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så flott at du har funnet de norske titlene da! Tusen takk! Skal innom biblioteket i dag,så dette var til stor hjelp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom de ikke har boken hos ditt lokal bibliotek, så kan det være et annet bibliotek som har 1 eks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi