Historien fra 2. verdenskrig er gripende, og god. Historien fra nåtid er platt og dårlig skrevet, dessverre... Boka får derfor bare 4 på terningen fra meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har kommentert denne boken flere ganger her inne, og har vært en av de få (virker det som) som ikke lot meg begeistre av denne. I likhet med deg, synes jeg nåtidshistorien bare er dårlig og uinteressant. Historien til Sara begynner veldig bra, men etter hvert synes jeg også den blir overfladisk behandlet. Jeg var enda strengere enn deg og ga terningkast 3.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei :) jeg skal skrive særemne om denne boka, lurte på om du kunne hjelpe meg med problemstilling ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager at jeg ikke har svart deg, jeg har ikke vært pålogget her inne på veldig lenge! Jeg regner med du har funnet problemstilling og skrevet oppgaven din nå...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ikke dy meg...
Jeg har skrevet endel på bokelskere om Saras nøkkel og Den blå sykklen.
JEG er veldig opptatt av vinklingen på hvordan franskmennene støttet Tyskerne, Vichy-regjeringen og at de angav hverandre til tyskerne for fote... I motsetning til det norske motstands-arbeidet. (Tenk hvor heldige vi nordmenn er som hadde slike barske forfedre...)
Pga dette har jo franskmennene fortiet og hatt store problem med å snakke om og fortelle videre denne delen av krigshistorien.
Spennende vinkling?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg