Det er kommet en del bøker den siste tiden som skal hjelpe oss uheldige sjeler om vi så skulle støtte på alt fra zombier til vampyrer. Denne boka er desverre bare nok en bok i rekka. Forventer du noe med samme kvalitet som Max Brooks' "Zombie Survival Guide" rekker desverre ikke denne helt opp til forventingene.

Boka begynner ganske bra, men i lengden bli den kjedelig og mister kreativiteten jo lengere ut i boka du kommer. Å lese 288 sider har aldri gått så treigt før. Du skjønner, akuratt som "The Zombie Survival Guide", er det hele en smart spøk, men som ikke helt vet når man skal stoppe. Idèen bak boka derimot er artig. Boka gir en svært detaljert titt rundt livet til en Lycantrop, tar opp flere temaer som purebloods, arbeid og anbefalte steder å bo.

Så selv om denne virker kul å eie, men jeg kan ikke anbefale å lese gjennom hele, med mindre du faktisk er en varulv behov for litt veiledning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud Husevåg