For første gang og i deres egne ord, over to hundre som har deltatt i serien - inkl. Sean Cunningham, Wes Craven, Frank Mancuso, Ronny Yu, Kevin Bacon, Kelly Rowland, Crispin Glover, Jason Ritter, Robert Englund, Corey Feldman, Kelly Hu, Kane Hodder, Tom Savini, Adrienne King, Amy Steel og mange flere - deler sine behind-the-scenes historier, problemer og meninger.

Fra første pennestrek på manuset til Part 1 til "Freddy vs. Jason", denne boka dekker hele historien bak Jason Voorhees, Camp Crystal Lake og alt innimellom alt dette. Det beste er at absolutt ALLE som har hatt noe med filmene å gjøre har deltatt med bilder og intervjuer. Det er kun en ting å klage på og det er at intervjune knyttet til hver film er hulter til bulter, litt "klipp-og-lim-inn" preget og det er vansklig i lengden å følge med på hvem som sier hva samtidig som at mye av det som er skrevet er tatt fra ekstramateriale fra filmene, men alikevel i sin helhelt er det ikke noe å klage på for boka dekker alt relatert innen filmene, men desverre ikke innen merchendise, tegnesierer og action leker.

Boka har et nydelig scarpbook-preget design og garantert større og tykkere enn det ser ut som. Med over 320 heldekkende sider og 600 aldrifør publiserte bilder, sjeldne arkiv dokumenter og produksjons materiale er denne boka et must for Jason fans.

Limited Silver Anniversary Hardcover Edition, 1st Edition limited til 5000 stykker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil Stangeland