Viktig og bra bok. Denne bør leses av leger og helsepersonell. Den bør også leses av de ME-sykes venner og pårørende. Behandlingen av denne diagnosegruppen er en eneste stor skandale.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Da ser det ut som man endelig kan starte på siste og avgjørende fase i den lovende studien ved Haukeland sykehus!

http://www.ba.no/nyheter/article6696150.ece

Det trengs fortsatt mer penger så er noen interessert i å bidra, er det mulig å gjøre på http://www.meyou.no/. Jeg har ingenting med innsamlingen å gjøre, men ønsker å opplyse om det her for de som vil hjelpe til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av det mest rystende jeg har lest på lenge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I denne boka får du hele historien om ME og hvordan det er mulig at en hel gruppe mennesker har blitt mistrodd og behandlet uverdig av leger og helsevesen i flere tiår. Du får møte pårørende som har kjempet for å bli tatt på alvor mens deres nærmeste ligger og visner på ett mørkt rom.

Mens jeg har lest denne boken tror jeg at jeg har gått gjennom hele følelsesregisteret. Jeg har blitt forbannet, oppgitt, frustrert, trist og tilslutt ett fnugg av glede og håp. Det er tydelig at dette er noe forfatteren brenner for og jeg synes han har gjort en fantastisk jobb med bakgrunnsinformasjon. 

Denne boka er nok mest interessant for de som kjenner noen som har ME eller er spesielt interessert, allikevel tror jeg de fleste har noe å lære av den. Jeg tør påstå at absolutt alle som jobber i helsevesenet burde bli pålagt å lese denne, spesielt de med maktposisjoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå har jeg ikke lest boken, den står på ønskelisten min. ME er ikke betraktet som en diagnose, men heller flere som fører til ME

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes absolutt du skal lese den. ME er en diagnose, den ble godkjent av Verdens helseorganisasjon første gang i 1969.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke her det nettopp har vært vellykket behandling med kreftmedisin? Dette er vel en gruppe syke som for en stor del ikke er blitt trodd?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, også den behandlingen er beskrevet i boken. Han går gjennom hele historikken til denne misforståtte sykdommen, og hvorfor holdninger har blitt slik de er blitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det stemmer. Mange, inkludert meg selv, har fått beskjed om å gå til psykolog og begynne å trene, ennå det er bevist at trening gjør de med ME verre. Selv om behandling med kreftmedisin ligger flere år fram i tid så er det ett stort skritt i retning av å få ME anerkjent som en fysisk sykdom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre