Bøkene kan leses individuelt og i tilfeldig rekkefølge. Likevel vil jeg anbefale å starte med begynnelsen. William Wisting går gjennom ulike faser i livet, og det er til en viss grad referanser til tidligere saker i bøkene. Dessuten utvikler forholdet seg mellom Wisting og datteren hans. Jeg tror du får større utbytte av serien dersom du leser bøkene i denne rekkefølgen:

Nøkkelvitnet (2004) Felicia forsvant (2005) Når havet stilner (2006) Den eneste ene (2007) Nattmannen (2009) Bunnfall (2010) Vinterstengt (2011)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tusen takk for svar, alle sammen :) Da blir det nok til at jeg kjøper meg den første boken i serien og leser alle i rekkefølge :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første boka har også den ekstra dimensjonen at den i stor grad bygger på en virkelig sak, som fremdeles er uoppklart. Det var en stor nyhet i forrige uke at det hadde kommet en person og fortalt at han opplysninger som kunne føre til oppklaring av dette gamle mordet, men den eneste han ville snakke med var Lier Horst. Og selv mente Lier Horst at det måtte skyldes boka han hadde skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette hørtes jo spennende ut. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på bøkene hans, ser ut som jeg må finne ut mer :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til. Jeg har bøkene på skal lese-lista sjøl. Og siden jeg bor i en naboby komme jo det hele nokså nær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing