Nok en herlig bok fra Paasilinna! Veldig lik Den ulende mølleren, og En lykkelig mann som kom på norsk tidligere i sommer.

Han skriver morsomt og lett, smafunnskritisk, stadige stikkpiller mot øvrigheten, tar for seg de som skiller seg ut. Alt i alt lett underholdning som jeg koser meg med. Alle bøkene er på +/- 200 sider, så de tar ikke lang tid å komme igjennom.

Paasilinna er et trivelig bekjentskap som jeg skal lese mer av. Den elskelige giftblandersken er den beste av de jeg har lest, Den senile landmåleren er også veldig fornøyelig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud