Begynte på denne i dag, og jeg må den at den allerede har vekket min nysgjerrighet veldig. Kjenner at jeg straks bare MÅ i seng og fortsette. Lurer ille på hva som er i ferd med å skje i boka. Personene har allerede grepet meg, og ikke minst det eksotiske ved tiden og stedet fortellingen er lagt til; slutten av 1200-tallet i Amerika, Indianerstammer... Skikkelig spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har aldri vært borti denne før, tror jeg. Egentlig rart siden jeg oppsøkte og forleste meg på indianerlitteratur i oppveksten. Boka skal definitivt sjekkes ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er godt i gang med den og er fengslet. Tar meg i å sitte å lure på hvordan det går med henne, hvordan skal hun og barnet komme seg ut av den knipa de har havnet i.. Og den er godt skrevet, det flyter godt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kommet et stykke inn i boka nå, og må si at hun har grepet meg, går å tenker på hva som vil skje med henne og barnet. En veldig annerledes verden, og det er spennende må jeg si: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også disse bøkene godt, men det er mange år siden jeg leste de. Minner litt om Hulebjørnens klan synes jeg. Det er to bøker til i serien men det vet du kanskje? Ørnens stemme og Kvinnen som husker. Gled deg til fortsettelsen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det vet jeg.. Har bare denne foreløpig, snublet over den siste.. begynner å få lyst til å lese de to andre og ja..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale