Vurderer om jeg skal lese disse bøkene, har egentlig tenkt at jeg skal det, men er det verdt det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Har akkuratt avsluttet denne og jeg synes absolutt den var verdt å lese...har allerede fått tak i bok nr. 2....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min Kamp 1 kan du vel få til en billig penge nå, og du finner fort ut om han er verdt tiden din.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var full av fordommer og tenkte at jeg ikke skulle lese om andres privatliv. Men så begynte jeg av ren nyrsgjerrighet, først den ene boka , deretter de neste, og nå gleder jeg meg til den siste skal komme. Når det gjelder bøkenes innhold, greit nok at det er mye privat osv men det er ikke det inntrykket du sitter igjen med når du har lest den første og andre boka - det er derimot en følelse av at man har lest noe virkelig litterært bra. Så godt skrevet at det er en fryd. Så jeg mener det er verdt det , absolutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest alle, og jeg synes det har vært en fin opplevelse. Gleder meg til den sjette og siste. Leser for tiden "Ute av verden" som vel var den romanen han hadde sitt gjennombrudd med. Den står, etter min mening, ikke tilbake for "Min kamp" - serien. Den kan til en viss grad være en smaksprøve og en slags inngang til hans forfatterskap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat det samme undrer jeg på.. Etter jeg så bokprogrammet på NRK, fikk jeg heslig lyst. Men.. Det er mange sider å lese om det ikke skulle være verdt det.. Det meste jeg har lest om disse bøkene har vært tabloid, og jegblurer på hva som egentlig er riktig..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenkte det samme som deg. Så overtok nysjerrigheten og min mann og jeg hørte den første Min kamp-boka som lydbok på biltur i sommer. Det syns jeg var en fin måte og komme i gang på. Har lest de andre etter tur siden da, og det forteller vel sitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knausgård skriver godt, det er det ingen tvil om. Jeg synes også han greier å favne leserne på en måte som gjør at jeg kjenner meg igjen i mye av det han føler og skriver om, til tross for at jeg er hunkjønn, 13 år eldre enn han, vokst opp på en annen kant av landet osv.

Min Kamp 1 går vel for en billig penge nå, så dere som ikke har lest han ennå har vel ikke så mye å tape på å gi han en sjanse. Litt tid og noen kroner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du trenger jo ikke lese alt. Du finner ut om du liker dette etter 100 sider. Synes du det fornøyelig, går fem bøker kjapt.

For meg var det absolutt verdt det. Det er lettlest, men reflekterende, digresjonistisk og bevisst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

JA, det er verdt å lese! Jeg leste første boka og tenkte Oki, dette var bra, men trenger ikke lese alle. Da jeg hadde lest bok nr to var jeg bergtatt! Utrolig mye bra skildringer om mellom- menneskelige forhold! Utrolig interessant! Nå har jeg lest alle, og flere to ganger! Løp og kjøp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han skriver absolutt bra. Til tider morsomt og fengslende, har bare lest den første boka, men kommer til å kjøpe flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingrid BrændenIngunn ØvrebøLasse SteinnesStineSSBKay NilsenKristinKaramasov11Grete AastorptuhamreIngeborg GEster SSolveig StrandkntschjrldLinda LarsenMonica CarlsenLeselenaTorill Elisabeth Revheimkjell kGroÅsmund ÅdnøymoiraRisRosOgKlagingErikTone SundlandFinn Arthur JohansenPangLeserAvaMarit HåverstadJulie StensethBjørg Marit TinholtTonesen81Julianne Vike  BøeTerje MathisenMarianne MTina S M HanssenSolIngunn SBjørn BakkenSigrid Nygaard