Georgio Faletti må du lese!

Boka "Jeg dreper" er veldig bra. "Øyet som ser" er ikke fullt så god, men allikevel bedre enn de fleste.

Ellers vil jeg anbefale Torkild Damhaug, men han ser jeg du har fått mange tips om allerede. Samme gjelder Jussi Adler-Olsen. Bøkene hans er jeg sikker på du vil like :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tips, Marianne. Faletti er ukjent for meg, men etter å ha lest litt om bøkene hans føler jeg at på samme måte som med Deon Meyer (lest på bakgrunn av anbefaling nedenfor) så blir dette mer action thrillere enn klassiske krimromaner med detektiven i fokus. Jeg er altså ikke på jakt etter litteratur av type Clancy, Follett, Ludlum, men mørke krimromaner i skyggeland, gjerne litt langsomme i problemløsningen, og med en "helt" man kan identifisere seg med.

Men så langt har jeg fått en mengde gode tips. Ønskelisten til jul er fyllt opp og jeg er meget fornøyd. Tusen takk alle sammen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG