Jeg mistenker at hadde jeg lest starten på alle de bøkene jeg har kjøpt opp gjennom årene før jeg kjøpte de, så ville jeg sluppet en del bomkjøp. Så jeg synes det der var en super ide jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

ja ikke sant. Disse heftene var også veldig søte, jeg tenker jeg skal spørre etter sånne når jeg er i en bokhandel - har lyst til å samle på dem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan jeg informere om at det nettopp kom en ny smakebit i bokhandelen! Den heter "papirpiken" og forlaget kaller det for "en rå spenningsroman" forfatter G. G. Musso. Heftet er sikkert å få i de fleste bokhandlere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha! "en rå spenningsroman" må være totalt skivebom som beskrivelse på Papirpiken. Denne opplevde jeg som en lett feelgood-roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTheaTone Sundland