I dag har jeg vært en tur hos Ark bokhandel , og oppdaget at de hadde flere fristende små hefter med smakebiter av bøker. Dette likte jeg ,og håper det dukker opp mange av disse. Da kan man lese starten ,og se om dette er en bok man vil kjøpe. Selvfølgelig er det et salgstriks , en reklame men for en gang skyld liker jeg, en reklame. Hva med dere, har der kjøpt mange bøker på grunn av en liten smakebit som gjør at dere bare må lese videre.?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Altså, jeg skjønner ikke helt poenget med slike leseprøver - er det ikke det man gjør når man går i bokhandelen: leser noen sider her og der? :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda det er jo det vi gjør. Men jeg syns det er litt stas med disse "smaksprøvene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har hendt at en smakebit har lokket.
Men samtidig har jeg tilfeldigvis startet med bøker som ikke har vært så lokkende i starten, men jeg har likevel fortsatt lesingen. Mange ganger har jo boka tatt seg veldig opp - i forhold til starten.
(Jeg har tenkt å gå direkte nå og skrive hva jeg syntes om Piken i husken av Richard Adams. Den var en slik bok for meg.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det kommet en ny leseprøve, denne gang på Jørn Lier Horst sin nye barnebok; Salamandergåten!Det er en ny krimserie for aldersgruppen 8-16 år:-) Finner leseprøven i bokhandelen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fekk "smakebit" av bok samtidig som eg kjøpte boka...og det var nyttig...fekk bytta boka til ei betre...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å , takk for tips LillianK, kjempebra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesten samtlige bøker jeg har lest de siste to årene har vært etter en aldeles gratis "smaksprøve", siden det er lekende lett å få de første 5% av bøker levert gratis til kindle (som "samples").

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må ha i papirform jeg , karina J. Larsen. Henger litt etter enda. Har avansert til noen få lydbøker men lesebrett ol, det tar nok en stund. Men det er helt sikkert bra, bare jeg som er treg. Var ikke den første i køen når pc`n kom heller jeg.!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Artig at du skrev om leseprøver. Oppdaget det først her om dagen, da jeg fikk en prøve på Kongo - historien om Afrikas hjerte. Må bare si at den ga mersmak, har lyst til å skaffe meg den boka. Selvfølgelig er det et salgstriks, men hvorfor ikke. Det gir jo leseren en mulighet til å bli kjent med boka først og det vil jo alle tjene på til slutt. Så det kunne jeg tenke meg flere ganger. Positivt, synes jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slagstriks ja, god reklame ja. Men når alt kommer til alt så hvis det gir leseren en smakebit på noe som de liker og kjøper boken. Så er det jo en vinn, vinn situasjon. :) Bare gi en lyd hvis du vil ha en smakebit av barneboken Truls og Mias elleville flytur ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det høres jo bra ut sommerfugl77. Truls og Mia, nye personligheter , eller er det en serie.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Truls og Mia er nye karakterer i en serie. Første bok ut var; Truls og Mias elleville flytur. Etter jul kommer Truls og Mia på jungelsafari. I tillegg til å elske å lese så er det jo kjekt å skrive litt innimellom også :) Tenkte for gøy å legge en et bilde eller to her med tekst men fikk det ikke til...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mistenker at hadde jeg lest starten på alle de bøkene jeg har kjøpt opp gjennom årene før jeg kjøpte de, så ville jeg sluppet en del bomkjøp. Så jeg synes det der var en super ide jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja ikke sant. Disse heftene var også veldig søte, jeg tenker jeg skal spørre etter sånne når jeg er i en bokhandel - har lyst til å samle på dem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan jeg informere om at det nettopp kom en ny smakebit i bokhandelen! Den heter "papirpiken" og forlaget kaller det for "en rå spenningsroman" forfatter G. G. Musso. Heftet er sikkert å få i de fleste bokhandlere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha! "en rå spenningsroman" må være totalt skivebom som beskrivelse på Papirpiken. Denne opplevde jeg som en lett feelgood-roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrød