For en fantatisk bok! Historien er gripende, troverdig og hjerteskjærende. Denne ble for meg en helt klar favorittbok som jeg vil anbefale på det varmeste til andre!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

En spesiell bok om noe som kan kalles en mini-versjon av den østerrikske Fritzl-saken. Denne er lagt til USA, uten at geografien egentlig betyr noe.

På skalaen mellom handlingsdrevne og karakterdrevne bøker, er denne noe av det mest rent karakterdrevne jeg har lest. Vel ligger det en dramatisk historie i bunnen, men det er ikke mange av bokas 330 sider som går med til å beskrive den - snarere er den å betrakte som kulisser rundt bokas hovedtråd: femårige Jacks beskrivelse av de settinger han til enhver tid er i.

Noen oppgir at boka er spennende. Det er jeg bare delvis enig i. Hvis man begynner å lese med forventninger om spenning, er jeg redd mye av boka kan fortone seg dvelende og stillestående.

En fin bok å ha lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må støtte meg til de andre: Litt treg start - men mesteparten ble lest i en jafs. Et annerledes perspektiv. Innsiktsfull, rørende roman. Verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innestengt i syv år, er det noen som virkelig kan fatte hvordan det må være.Vondt å lese om de forholdene de levde under, vakkert å lese om de sterke båndene mellom mor og sønn. Enig med dere andre som har kommentert denne boken, en gripende og hjerteskjærende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fullstendig enig, - som nevnt av GMR var den litt treig i starten, men etter noen tilvenningssider var jeg frelst. En nydelig bok man ikke glemmer så lett. Anbefales, absolutt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har hørt deler av lydboka i bilen, på engelsk, med svært gode innlesere. Men jeg orket ikke mer. Klarer ikke tanken på den innestengte tilværelsen og er redd for hva som kan skje videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les/hør den ferdig! Jeg begynte og lese denne, men la den bort etter ca 50 sider, og tenkte "uff dette var et bomkjøp". Så gikk det en stund før jeg leste en veldig god omtale av boken på nett, som nevnte at boken ble bedre etter at den bikket 50 sider, så da ga jeg den en ny sjanse, og angrer absolutt ikke på det! Den blir veldig bra :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hør/les ferdig! Du vil ikke angre på det :) Jeg fikk også den følelsen, nesten slukte boka, samtidig som jeg var skrekkslagen - hva vil skje - ? Men den fortjener å leses ut.

Emma Donoghue har også skrevet "Slammerkin" - en HELT annerledes, men også veldig god bok - synes jeg i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, enig!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas