Som i bok 1 og 3 om etterforsker Gunnar Holt følte jeg at det var for lite opplysninger som ble meg som leser til del. Hele boka ble for lang, kunne vært på ca 300 sider istedetfor drøyt 400. Synes den ble noe langtekkelig.

Som jeg skrev til bok 3, Bak stengte dører, er disse bøkene godt skrevet. Korte setninger, av og til veldig korte! Lett og fint språk, en del humoristiske utsagn, men litt for mye folk og forvirrende opplysninger?

Alt i alt en helt grei krim, med spennende avslutning, men det finnes mange andre krimbøker som er mye mer spennende og intense gjennom større deler av boka. Og det er slike krimbøker jeg vil lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken