Som i bok 1 og 3 om etterforsker Gunnar Holt følte jeg at det var for lite opplysninger som ble meg som leser til del. Hele boka ble for lang, kunne vært på ca 300 sider istedetfor drøyt 400. Synes den ble noe langtekkelig.

Som jeg skrev til bok 3, Bak stengte dører, er disse bøkene godt skrevet. Korte setninger, av og til veldig korte! Lett og fint språk, en del humoristiske utsagn, men litt for mye folk og forvirrende opplysninger?

Alt i alt en helt grei krim, med spennende avslutning, men det finnes mange andre krimbøker som er mye mer spennende og intense gjennom større deler av boka. Og det er slike krimbøker jeg vil lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJHarald KTor Arne DahlBård StøreHeidi BHanneAkima MontgomeryCarine OlsrødPer LundKirsten LundHeidi LBenedikteKaramasov11Hanne MidtsundEvaAnineLinda RastenFrode TangenHeleneJohn LarsenmarithcgretemorTheaLailaIngunn STinaTone HTine VictoriaStian DalbergMarianne NordeidePiippokattaEvinaDressmyshelfAvaConnieHelena Emay britt FagertveitLeseberta_23Bjørn SturødLena Risvik Paulsen