Likte denne boka veldig godt. Historien var til tider litt tynn og litt for fantastisk til å være sann, men den var medrivende og spennende. Jeg leste den mens jeg var på reise, og boken ble lest sittende på flyplassen, stående gjennom billettkontrollen og på flyet. Jeg hadde ikke lyst til å legge den fra meg før jeg var ferdig.

Boken er full av mennesketyper, den ene rarere og mer fantasktisk enn den andre. Miljøvernaktivister av ymse slag, strippere som bor på motell og fester hele natten lang (etter at de er ferdig på jobb selvfølgelig), skumle typer som bruker en pizzasjappe som lokale, journalister uten skrupler som stjeler andres historier, en kone som ønsker å slå gjennom i LA (med alle de forandringene det medfører, innvendig og utvendig), en pornofilmprodusent som ønsker å tjene penger på et ape-realityshow og som bruker alle lovlige, og nesten lovlige, metoder for å gjennomføre det.

Midt oppe i alle disse personene står bokens to litt mer normale hovedpersoner: Journalisten John og apeforskeren Isabel. De har begge en tilbøyelighet til å komme i kontakt med alle disse forskjellige personene, og ulike former for vennskap oppstår.

Det er alle disse personene som driver historien fremover. Jeg tar meg i å lure på hva mer som kan skje, hva disse sprø personene finner på på neste side..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnitaTrygve JakobsenSigrid NygaardHåkon PedersenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudlillianerCtinaIdaLaila StenbrendenAnneWangTatiana WesserlingHegeAndreas BokleserKay NilsenSimen "Boktimmy" IngemundsenTheaRune U. FurbergBertyHeidiAnne Berit GrønbechHeidi Nicoline ErtnæsEmilie GeistGro Anita Myrvangingar hToneMartine (@martineleser)Birkatove NessChristofer GabrielsenHarald AndersenHallgrim BarlaupBjørn BakkenMarianne KesselJenny Dahl BakkenLilleviTonesen81TralteHeidiLinda RastenRisRosOgKlaging