Spennende og velskrevet, men til tider litt for detaljert om våpen og bomber for meg som ikke er så veldig interessert i sånt. Men forfatteren har gjort grundig research og skriver overbevisende og tankevekkende. Det at boken handler om terror i Norge ble veldig nært og spesielt nå etter 22. juli. Jeg tror min opplevelse av boken ble veldig påvirket av at vi nå har fått kjenne på følelsen av hva terror faktisk gjør med oss. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i alt det du sier her. Boka var grusomt spennende, og det var ikke mange minuttene tilsammen jeg la den fra meg etter å ha begynt på den. Historien og skrivemåten minner meg litt om en blanding av Espen Holm (Kong Salomos sverd) og Ulrik Imtiaz Rolfsen (Gass).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre