Jeg savner en funksjon hvor man kan bytte navn på bokhyllene. For om man vil endre navnet på de nå, så må man opprette ny og legge alle bøkene inn i den nye, for så å slette en gamle. Og det blir utrolig tungvindt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og der klasket jeg meg selv i panna og tenkte at det burde jeg jo ha visst, for det har jeg jo gjort før. Jaja, får skylde på at jeg har hukommelse som en gullfisk til tider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du kan endre navn på bokhyllene dine. Prøvde nettopp, og det gikk fint. Valgte den hyllen som hadde færrest bøker i tilfelle det gikk skeis. Du bare trykker på redigeringsknappen til høyre på hyllen. Lykke til med nye kategorier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neida, trenger da ikke det. Du bare holder musepilen over den bokhylla du vil endre navnet på - og da skal det dukke opp en liten boble med en blyant inni helt til høyre.
Trykk på den, og du kan endre navnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand