Mange bøker av alle slag med opptil 80% rabatt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Da ble det noen nye bøker på meg også. Farlig med salg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk også på en smell her. Har kjøpt meg Veien til frihet, verten, Tvillingene og Iran våkner ( tror det var bokens tittel). Det kunne ha fort blitt mer. Men jeg har litt fobi for å kjøpe bøker som er serier. Jeg kan jo ikke ha bare en bok i serien. Jeg må jo ha alle hvis jeg skal ha bøker som er serie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da klarte ikke jeg å holde meg unna lenger, men jeg kom ganske bra ut av det :-) 4 pocketbøker til 149, inkl. frakt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har klart å holde meg unna til nå, få se hva helgen bringer....men det er bra priser og vanskelig å holde seg:-)Var det dårlig gjort av meg å tipse kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, ikke i hele tatt, setter alltid pris på gode tips! Greit å teste egen viljestyrke innimellom og :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Au au!! Jeg har kjøpt et mylder av bøker den siste tiden.. Stygt redd for at det blir fler nå!!

Au au au...

Men til mitt selvforsvar har jeg kjøpt kanskje 3 bøker til fullpris i år... En dråpe i havet, med andre ord...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøper også lite bøker til full pris, men er det salg så er det vanskelig å styre seg, men har klart å la vær å handle ennå, men spørs på helga da....var noen der jeg godt kunne tenkt meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kun kjøpt 1 ny bok i år, ellers går det mest i bruktbøker, og de er jo like gode..... :) Nesten hver gang bruker jeg å kjøpe noen ekstra, og selger, bare se i profilen min..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi oi oi...jeg visste jeg aldri burde åpnet denne tråden, men det ble nå slik som det ble...og lommeboka ble litt slankere etter en tur på cdon.com... bestilte 4 bøker, men den ene blir faktisk julegave. Så nå har jeg offisielt begynt på julegavene....hehe..så noe positivt ble jo det :) en gave mindre å kjøpe når vi nærmer oss jul :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå for tiden har jeg kjøpestopp. Det klarer jeg å overholde selv om fristelsene står i kø. Prioriterer bøker jeg venter på, som skal komme ut i år. Om jeg venter til jeg får de til en rimeligere pris - tror jeg at jeg vil gjøre. Her er det smalhals for tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne tråden skulle jeg aldri sett, for nå måtte jeg jo inn der og titte. Og joda... 7 bøker kommer snart i posten til meg. Jeg er håpløs! Jeg har snart ikke plass til mer bøker, lommeboka mi hylskriker i protest, jeg har masse bøker liggende jeg ikke har lest enda... Men jeg klarer ikke stå i mot. Jeg er svak... og stolt av det!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Wow, 7 bøker var mye på en gang, men det var vel bare for fristende da, fullt forståelig...dumt du så tråden da....eller kanskje ikke:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ååååå, jeg forstår deg bare så altfor godt...

Tenk om det skulle bli dårligere tider, da er det godt å ha liggende en haug uleste bøker da... ;-D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hehe, det ble noen bøker her også mot bedre vitende. Delt skjebne, felles trøst!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen