I all den tiden jeg har vært medlem av bokelskere.no har det skjedd mange gode forbedringer her inne. Det siste her ser jeg på som en tilbakegang.

Redigeringsmuligheten har jeg sett på som en frihet, og at det skal vises for alle at jeg eventuelt har vært inne og rettet på en setning, skrivefeil eller i verste fall slettet en setning jeg angrer på, kan jeg ikke se den helt store nytten i.

Ulempen Jan Fongen henviser til i innlegget sitt over her, er vel ikke noe som skjer så ofte her inne. Derimot kan folk være dyslektiske, og ofte er det når en kommer tilbake for å lese et innlegg, at en ser skrivefeilene.

Det å markere at folk retter opp skrivefeil osv. synes jeg var en uoverveid endring.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En sjelden gang i blant kan det være nyttig å vite at et innlegg har blitt endret etter at det har fått stjerner av noen og etter at noen har svart på det.

Jeg føler i ikke selv ubehag av at det viser at et innlegg jeg har skrevet er redigert. Det er i alle fall ikke meningen å stigmatisere folk som redigerer et innlegg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg forstår at det ikke er meningen å stigmatisere, det jeg ikke forstår er hensikten.

Uansett så vet bare den som har endret innlegget hva hun/han har endret. Det kan ha vært en skrivefeil, eller det kan være hele meningsinnholdet.

Så lenge det ikke kan vises hva som reellt er endret, så forstår jeg ikke helt vitsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den lille stjernen bak tidsangivelsen - det er det hele!
(hvis jeg har forstått dette rett da...)
Slike stjerner vil vi få hele gjengen. Se på det som en ekstrabonus :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser