Helt enig! Dette er en av mine klare favorittbøker. Og har dere ikke sett filmen kan jeg virkelig anbefale den. Den er definitivt verdig boken med gode skuespillere.

Jeg var på loppemarked i helgen, og der fant jeg tre bøker av Allende som jeg ikke har lest. Gleder meg til å få tid til å dale ned i sofakroken med selskap av dem. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tenkte jeg skulle la filmen ligge, rett og slett fordi jeg ikke kan se for meg boka filmatisert, men om den er så bra må jeg vel nesten se den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg filmen liggende foran meg, og gleder meg til å få sett den i helga :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg oppdaget at det egentlig er unødvendig å svare da jeg leste din kommentar.
Jeg bare MÅÅÅ få være så enig med deg at filmen er helt fantastisk bra.
Jeg synes den var utrulig trofast mot innholdet i boka. Skuespillerne var jo bare så hærlige - helt håndplukka!
Dette er en av de filmer jeg husker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No vart eg nysgjerrig! Trur eg må sjå den filmen. Men det er nokre år sidan eg las Åndenes hus, så eg burde nok lesa boka igjen og. Hugsar berre at det var ei fantastisk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBertyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve Jakobsen