Det må da være lov "å tenke høyt" her; få noen assosiasjoner, - vi er ikke på skolebenken lenger. Vi skriver om, anbefaler bøker og forfattere. Følger ikke "tråder". (!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Her er vel det meste lov, så lenge man bruker fornuft og folkevett.
Når det gjelder "tråder", så har vi da mange muligheter til å følge med på slike her, vel?
Men det står jo helt fritt for hver og en på bokelskere.no om de vil følge en eller flere tråder, eller om de ikke vil følge med på en eneste en.

Kjepphester tror jeg ikke at jeg har så mange av...?
Jeg har nok noen yndlingsforfattere, men jeg regner meg for å være ganske "altetende" (og nysgjerrig) når det gjelder de skrevne ordene som finnes her i verden.

Å lese de bøkene man har lyst til å lese er tross alt det viktigste. Noen ganger får man lyst til å si noe til andre om ei bok, andre ganger er boka man har lest kanskje ikke så mye å snakke om i det hele tatt.
Personlig liker jeg best å si noe om ei bok som jeg har opplevd noe positivt med, eller ei bok som har gjort dypt inntrykk på meg, og som har gitt meg noe på en eller annen måte.
De bøkene jeg ikke liker av en eller annen grunn, prøver jeg å si minst mulig om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Tenkte du (høyt) på noe spesielt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva mener du egentlig med dette? Jeg klarer ikke å finne noen sammenheng?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustTuridmajaSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie Holter