Forfattere skal leses, syns jeg. Men denne helgen så jeg TV-dokumentarer på om Ambjørnsen og Lundell. Og hadde det riktig trivelig. Noen andre som så det og hadde det like "gøy" ? I parantes bemerket; jeg liker begge to! kjenner meg igjen på hvordan de svarer intervjueren, og litt det at det kunne like godt vært meg! Hvis jeg var forfatter, vel å merke!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, koste meg med Ambjørnsen.
Artig å se og høre den unge Asbjørnsen.
Kanskje Dan Børge hadde det artig, han også? Iallfall IDAG?
Mitt første møte med Asbjørnsen var Sal 23. Det er noen år siden, men den gjorde inntrykk. Tenk å lese den for ca 25 år siden da den kom ut, og den var NIFST aktuell?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at forfattere skal leses ! Men syntes gjerne de kan oppleves også. Barnebok forfattere har jo gjerne et publikum hos de små. Ved høytopplesning og ved å titte på bilder vil en ikke allitid nå alle. Men har en da en forfatter som i tillegg kan komme på besøk og dramatisere eventyret for de, får de en helt ny leser opplevelse. Anbefales også til skoler og spesielt under leselyst aksjonen. La barna møte noen av forfatterene til bøker de liker, la de bli inspirert til å lese enda mer, utvide ordforådet og finne den skjulte gleden i bøkenes fantastiske verden ;) Akkurat som voksne finner glede i å se sin favoritt forfatter i en annen setting en hva en er vant til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så intervjuet med Ambjørnsen, og det var særlig morsomt å se klipp fra hans yngre dager. Blant annet da Dan Børge spurte hvordan man bruker cannabis. Han var jo aktiv i KFUM på den tiden, stakkar. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikte