Det ville bli fargesprakende meldinger fra meg!
Jeg finner stadig skrivefeil eller noe jeg vil pusse på. Men jeg endrer ikke meningsinnholdet hvis jeg allerede har fått en stjerne :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du har et poeng, Lillevi. Dessuten går det an å fjerne stjerner. Jeg var mest bekymret for å ha stjernet et innlegg som senere tok en ny vri. Men er det jo bare innleggsforfatter som vet at det er jeg som har gitt stjernen, så dette er sikkert uansett ikke noe stort problem. Kanskje jeg skulle endre innlegget til noe helt annet? :)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror ikke du endrer meningsinnholdet selv om du ikke har fått stjerne heller... :-) Da skriver du nok en ny melding?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja nettopp - slik jeg gjør nå :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner meg igjen. Ved å lese tidligere kommentarer finner jeg ord som er utelatt da går jeg inn og redigerer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikte