Bokelskere er et av de få nettsteder der man kan gå inn i ettertid å redigere sine kommentarer. Dette har både fordeler og ulemper. Jeg etterlyser en sporing av endringer i innlegg og kommentarer, for eksempel ved at disse markeres med en farge. Det er dumt hvis man har gitt en stjerne til en kommentar og forfatteren av kommentaren senere går inn og endrer til noe man ikke synes er så fint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Jeg er, som Lillevi, ofte inne og redigerer mine egne feil da jeg får et snev av dysleksi når jeg taster. Bokstavene kommer ikke alltid i den rekkefølgen jeg håpet på, i tillegg til at jeg utelater ord ubevisst. Det er ikke alltid jeg husker å lese over med en gang. For meg er det da supert å kunne gå inn senere å rette mine egne ortografiske/ grammatiske feil, evt legge til ord jeg har utelatt uten at det flashes opp at jeg ikke er perfekt ;) Men en liten stjerne for å markere det er ikke så farlig.

Hehe, der fikk jeg meg en med en gang. Blir nok mange på meg i fremtiden...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du får trøste deg med at du kommer til å være i godt selskap, jeg redigerer i alle fall titt og ofte ettersom fingrene ofte flyr fra meg på tastaturet og det lett sniker seg inn tyrkleifer, hihi.

Neida, fra (litt) spøk til alvor: Synes ikke at den lille stjernen gjør så mye, jeg. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde det ikke vært fint å kunne gå inn i ettertid og redigere og/å feilen i første linje, uten at noen hadde sett det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Godt poeng. Jeg har nå lagt inn en subtil markering av dette, som blir synlig på innlegg i framtida. (Det blir med tiden også synlig på eldre innlegg, når de oppfriskes i cache-serveren.)

Denne meldingen er redigert, forøvrig. Klarer du se det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I all den tiden jeg har vært medlem av bokelskere.no har det skjedd mange gode forbedringer her inne. Det siste her ser jeg på som en tilbakegang.

Redigeringsmuligheten har jeg sett på som en frihet, og at det skal vises for alle at jeg eventuelt har vært inne og rettet på en setning, skrivefeil eller i verste fall slettet en setning jeg angrer på, kan jeg ikke se den helt store nytten i.

Ulempen Jan Fongen henviser til i innlegget sitt over her, er vel ikke noe som skjer så ofte her inne. Derimot kan folk være dyslektiske, og ofte er det når en kommer tilbake for å lese et innlegg, at en ser skrivefeilene.

Det å markere at folk retter opp skrivefeil osv. synes jeg var en uoverveid endring.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En sjelden gang i blant kan det være nyttig å vite at et innlegg har blitt endret etter at det har fått stjerner av noen og etter at noen har svart på det.

Jeg føler i ikke selv ubehag av at det viser at et innlegg jeg har skrevet er redigert. Det er i alle fall ikke meningen å stigmatisere folk som redigerer et innlegg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg forstår at det ikke er meningen å stigmatisere, det jeg ikke forstår er hensikten.

Uansett så vet bare den som har endret innlegget hva hun/han har endret. Det kan ha vært en skrivefeil, eller det kan være hele meningsinnholdet.

Så lenge det ikke kan vises hva som reellt er endret, så forstår jeg ikke helt vitsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den lille stjernen bak tidsangivelsen - det er det hele!
(hvis jeg har forstått dette rett da...)
Slike stjerner vil vi få hele gjengen. Se på det som en ekstrabonus :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke si at jeg ser redigeringen, nei ... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den er nesten usynlig, og inspirert av http://reddit.com som bruker en liten asterisk etter innleggets alder om det er redigert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempefin og nyttig (?) opplysning.
(Den var så godt skjult at jeg oppdaget den først via innlegget til Lillevi)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

aHA!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ville bli fargesprakende meldinger fra meg!
Jeg finner stadig skrivefeil eller noe jeg vil pusse på. Men jeg endrer ikke meningsinnholdet hvis jeg allerede har fått en stjerne :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du har et poeng, Lillevi. Dessuten går det an å fjerne stjerner. Jeg var mest bekymret for å ha stjernet et innlegg som senere tok en ny vri. Men er det jo bare innleggsforfatter som vet at det er jeg som har gitt stjernen, så dette er sikkert uansett ikke noe stort problem. Kanskje jeg skulle endre innlegget til noe helt annet? :)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror ikke du endrer meningsinnholdet selv om du ikke har fått stjerne heller... :-) Da skriver du nok en ny melding?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja nettopp - slik jeg gjør nå :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner meg igjen. Ved å lese tidligere kommentarer finner jeg ord som er utelatt da går jeg inn og redigerer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand