Nok en herlig bok om Jarle Klepp. Hørte denne som lydbok hvor Renberg leser selv. En stor opplevelse. Tror ikke det hadde vært det samme å lese denne på bokmål, i forhold til å bli lest forav forfatteren selv på stavangersk!

Synes den startet litt kjedelig med veldig mye prat om farens drikking, men så ble det raskt bare bedre og bedre! Har gitt boka en femmer, men bikker veldig mot en sekser.

Veldig artig å bli kjent med Åshild, datteren til Jarle. Et herlig menneske, og veldig fint å se (igjen) hvordan barna ofte får oss voksne til å måtte tenke på og ta stilling til ting som vi helst ikke vil forholde oss så veldig til. Det er så befriende å bli kjent med Åshild!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorLailaAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.Rufsetufsamge