Måtte lese den for særoppgave på videregående...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Måtte også lese den på videregående. Syntes den var ekkel, ekkel, ekkel!! Har aldri orket tanken på å lese noe annet av Bjørneboe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er jo den perfekte Bjørneboe-boken å starte med. Den kan leses som en heftig sjørøverroman, eller en kan sitte og lese mellom linjene. Her har en for enhver smak.

Men selvsagt, jeg er heller ingen fan av å påtvinge noen bøker, min egen leselyst blir hvertfall ikke vekket av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, her også, måtte lese for særemne. Jeg ville egentlig lese og skrive om Morgan Kane, men dette var ikke "ordentlig" litteratur i følge norsklæreren... Men ble ikke akkurat glad i Bjørneboe- desverre. Syns skolen skal la elevene lese noe de føler for. Horisonten utvides etterhvert... i eget tempo:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, Morgan Kane sto i litteraturhistorieboka vår! Dette var på videregående på åttitallet. Det var vel et slags motstrebende nikk til populærkulturen, hvor man nevnte "Der ørnene dør" som et unntak i Morgan Kane-serien som faktisk hadde "litterære kvaliteter". Husker at jeg lånte den på biblioteket og syntes den var ubegripelig kjedelig, de satt hele tida rundt bålet og røykte fredspipe eller noe sånt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bare liker Morgan Kane....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bare elsket Morgen Kane. Tilbrakte tenåringtidens sommerferier på Støren. Morgan Kanes skifergrå øyne og lange øyevipper var så mye mer spennende å drømme seg bort i enn lokale gutter og laksefiske...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

meg også, men fullførte den aldri gitt.... Syns den var begredelig kjedelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig i det...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok jeg leste for mange år siden, og som jeg husker at jeg likte svært godt. Så forskjellig kan man oppleve bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med Reidun, - jeg leste den da den kom og likte den svært godt, men da var jeg 25;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaGladleserThomas KlakeggEli Svendsen Heie HaugerudAlice NordliJohn LarsenFinn Arthur JohansenLinnOlaugGjermund  HaugeTonesen81AtmanElin SkjerengHelenemoiraTorill Elisabeth RevheimErikAnniken RøilToveRita KathrineVannflaskeTine SundalHilde H  HelsethMcHempettTine Victoria Halvorsen TronierBjørg  FrøysaaRisRosOgKlagingPangLeserAjiniakraTanteMamieHarald Kingar hReidun SvensliSiljeAnniken LSaraEivind  VaksvikSimen "Boktimmy" IngemundsenGro-Anette SlettebøErlend