Livslegens besøk på Det kongelige teater i København. Skal dra å se denne operaen i november, og har nå startet på boka. Har lest mye bra om boka, så jeg gleder meg til å lese videre i boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå har jeg akkurat begynt på denne for annen gang, - jeg husker det som en fantastisk bok! Om ikke lenge skal jeg nemlig til København og se en utstilling om Struense, og da tenkte jeg det var fint å ha boken fersk i minnet:) Utstillingen er laget til på Rigsarkivet i anledning av filmatiseringen av historien, - som visstnok ikke bygger på boken til Enquist likevel. Var forestillingen bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldiggris, - for begge deler:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livlegens besøk leste jeg sammenhengende i løpet av ett døgn. Umulig å legge fra seg! Så velskrevet, fengslende og intrikat. Så spekket med historiske kunnskaper om den unge, sinnssyke kong Christian den 7. av Danmark-Norge og det politiske spillet han er viklet inn i. Fasinerende innsikt i vår historie.

God lesing!
Og god fornøyelse i Det kongelige teater - dit skulle jeg gjerne ha vært med!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag