Mhm, du missforstår meg nok litt. Jeg er faktisk fryktelig glad i dagens krimbøker, men jeg har i senere tid også fått en interesse for gamle detektivbøker. Jeg skiller mellom disse to selvom de i hovedsak er i samme sjanger fordi jeg synes skrivestil og innhold er som dag og natt. Og når jeg satt å tenkte på det, så ble jeg klar over at gode rene detektivbøker av nyere tid nærmest ikke eksisterer. Så derfor skrev jeg innlegget for å se om jeg kanskje hadde oversett noen bøker av nyere tid, og om andre følte det samme som meg. Kurt Aust har jeg lest litt av og liker bøkene godt. Og skal sjekke ut ditt andre forslag. Så jeg er ikke avhengig av at bøkene er skrevet i det aller siste, har mange gamle bøker på lista over "skal lese", jeg bare lurer på om det i det hele tatt finnes detektivbøker skrevet nylig. Takk for et fint innlegg uansett :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

OK, jeg blir ikke fornærmet. Jeg tror forresten at den sjangeren du etterlyser fortsatt lever, men at vi da i hovedsak må vende blikket mot England (Ruth Rendell f.eks).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine Sundal