Jeg har ikke barn selv, men er tante til verdens herligste jente som stadig vekk er på overnattingsbesøk hos meg. Og da må vi selvfølgelig lese litt på sengen. Hun er veldig opptatt av eventyr, og vi leser slike som jeg fikk lest for meg da jeg var liten. Rødhette og Ulven, Tornerose, Snehvit og de syv dverger. Brødrene Grimms eventyr har alltid vært min favoritt, og jeg tror det har smittet litt over på henne. Noen ganger holder vi oss til en litt mer lettlest bok, en Disney- billedbok eller en tegneserie som hun har kjøpt/fått nylig. Jeg er fryktelig glad for at hun har "arvet" sin tantes interesse for bøker, for både mor og far er helt blottet for leselyst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så heldig hun er som har en lese glad tante :) Det er jo så utrolig viktig, tenker jeg. At barn blir lest for, å oppdager gleden ved å lese. Det å kunne drømme seg bort i bøkenes univers hvor ingenting er umulig er jo fantastisk både for store og små.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig så enig! Lesing og bøker er så viktig for et barns oppvekst. Bidrar til fantasi og lek, og et større ordforråd som kommer godt med når de kommer på skole og videre i livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera