Jeg er taletrengt og trenger flere tegn for å uttrykke bakgrunnen for min kategorisering av bøkene jeg har lest og skal lese. Ser ut som grensa går ved 20 tegn?

Dessuten driver jeg og rydder opp, sånn at jeg ikke får for mange kategorier. Og da må beskrivelsen av og til bli lang...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

enig, jeg ønsker meg en "fineste av de fine" bokhylle. men det er for langt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Irriterer meg skikkelig over dette. Flott at du tar det opp. Jeg prøvde nettopp å lage en bokhylle selvbiografiske romaner, og selv dét var for langt. Synes godt antall tegn kan utvides betydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble så nysgjerrig på bokhyllene dine, så jeg måtte ta en titt.
Du må være et tålmodig menneske som har lest alle 5 bøkene til Karl O Knausgård, hvorav bare den første får terningkast 3. De andre fire får terningkast 2 ... Det er maaaange sider med laber lesing! He, he :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var nok Se & hør-leseren i meg som tok over, jeg måtte se hvor mange jeg kjente :-) De fleste er i bind fem, så da dropper jeg bind seks. Jeg syns forøvrig bøkene er lettleste, selv om jeg ikke syns de er så fryktelig gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du prøvd med bare stikkord? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har det også, da :-) Men jeg er syns det var kult med hele uttrykk eller noe annet småmorsomt. Jeg ville gjerne ha en kategori kalt Based on a true story, for eksempel, og da måtte jeg kutte ut "a".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha. Jeg skjønner dilemmaet ditt :) Du får smiske med Andrè (adm.), kanskje han utvider til 30 tegn i stedet ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand