Det siste året har Mo Hayder og Denise Mina stadig kommet opp når jeg skal velge meg en ny krimbok. Men det er jo så mange - andre har "kastet seg foran". Ingen tvil om at feks de skotske damene McDermid/Mina - dronning/prinsesse er helt i verdenstoppen. (Fant ikke bøker av dem i samlingen din?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Mo Hayder`s Fuglemannen er en nok en av de beste bøkene jeg har lest:) Har aldri hørt om Denise Mina, så hvilken bok av henne bør jeg begynne med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Døden på Garnet Hill", deretter "Eksil" som er en fortsettelse av førstnevnte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denise Mina; Blodåkeren, Dødtid, Til siste åndedrag. Dette er Minas bøker om Paddy Meehan. Hun har også en annen serie: Garnethill-triologien som kom ut i denne rekkefølgen: Døden på Garnethill, Eksil og Siste utvei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det har du rett i. De er herved notert. Mo Hayder har jeg lest 2 bøker av , "Tokyo og Fuglemannen", og de imponerte stort. Skal lese mer av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars Mæhlum