Jeg har tittet på krim- og spenningslisten din, og bortsett fra noen bøker av Fossum, 2-3 av Christie, 1 av Marklund, 1 av Lindell og ellers noe småtteri av kvinnelige krimforfattere, er min mening at du har gitt opp og konkludert altfor fort. Kan f.eks ikke se at du har lest noe av Mo Hayder. Fy og skam. Jeg anbefaler ihvertfall at du gir " Tokyo" og " Fuglemannen" en sjanse. De bør være noe for deg. Jeg er verken sår eller vonbroten over det faktum at du foretrekker mannlige krimforfattere, kanskje gjør jeg det selv også, men ditt innlegg trigget meg til å finne en kvinne du kanskje kunne like. For øvrig ser jeg at du har fått nok av mannlige forslag her inne. Du kommer sikkert ikke til å gå tom for krim og spenning på lang, lang tid. God lesning og god helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det siste året har Mo Hayder og Denise Mina stadig kommet opp når jeg skal velge meg en ny krimbok. Men det er jo så mange - andre har "kastet seg foran". Ingen tvil om at feks de skotske damene McDermid/Mina - dronning/prinsesse er helt i verdenstoppen. (Fant ikke bøker av dem i samlingen din?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mo Hayder`s Fuglemannen er en nok en av de beste bøkene jeg har lest:) Har aldri hørt om Denise Mina, så hvilken bok av henne bør jeg begynne med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Døden på Garnet Hill", deretter "Eksil" som er en fortsettelse av førstnevnte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denise Mina; Blodåkeren, Dødtid, Til siste åndedrag. Dette er Minas bøker om Paddy Meehan. Hun har også en annen serie: Garnethill-triologien som kom ut i denne rekkefølgen: Døden på Garnethill, Eksil og Siste utvei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det har du rett i. De er herved notert. Mo Hayder har jeg lest 2 bøker av , "Tokyo og Fuglemannen", og de imponerte stort. Skal lese mer av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, Brit, for hyggelig "brev" og for at du gikk meg litt nærmere i sømmene. Nå er nok ikke boklista mi fullstendig oppdatert, men likevel. Du har sikkert rett. Og jeg er nok en sta gubbe som har tatt beslutninger på vaklende grunnlag. Mo Hayder er notert. Og jeg skal love å gi deg tilbakemelding. God helg til deg også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.