Støtter meg til Randi som anbefaler Jussi Adler-Olsen. Fantastisk syns jeg. Spennende, utspekulert og også med litt humor:-)Jeg må i hvertfall innrømme at jeg humret litt flere ganger. Handler om en litt sær politimann og hans friske pust av en medhjelper.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg lest den første av "Avdeling Q"-bøkene og kan ikke vente med å ta fatt på de andre. Adler-Olsen har akkurat den dypdykkingen i menneskets mørke sider som jeg liker. Samtidig har han med glimt i øyet greid å skape troverdige personer som representerer rettferdigheten. Flott krim med spenning, humor og fin oppbygging av fortelling og plot.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så morsomt at du likte den:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli